Desenvolupament de
aplicacions a mida

Per què és important tenir aplicacions a mida?

En la majoria d'ocasions no hi ha eines programari que s'adaptin a les necessitats concretes de la teva empresa, o si s'adapten no ho fan d'una manera eficient, és on les solucions de desenvolupament a mida entren en joc per solucionar aquests problemes de programari, sempre és millor utilitzar aplicacions fetes a mesura que utilitzar plantilles o aplicacions amb un funcionament semblant al que necessitem, això també passa en desenvolupament web.

Si busquem que el nostre dia a dia amb el nostre sistema de treball sigui ràpid i al 100% eficaç necessitem aplicacions i webs que estan desenvolupades i optimitzades a les nostres necessitats.

Desenvolupament d'aplicacions a mida
Persona desenvolupant aplicacions a mida

En què et podem ajudar a SoyAsi?

El nostre equip desenvolupa aplicacions a mida pensades per a l'optimització de processos, ja siguin administratius, documentals, de logística, de gestió d'incidències…

Ens adaptem a les teves necessitats, amb eines claus en mà, dissenyades expressament per al teu negoci, per tal que s'adaptin com a guant a la teva activitat.

Creem aplicacions en sistema modular, cosa que ens permet adaptar el desenvolupament de les aplicacions perquè sempre siguin perfectament ampliables o adaptables a les necessitats expresses de l'empresa, a cada moment. A més, realitzem la integració amb els teus programes de gestió (ERP, CRM…), perquè no comptis amb informació duplicada i, que aquesta, sempre estigui actualitzada en temps real.

Tecnologies que utilitzem

Demana'ns un pressupost ara

Explica'ns que necessites i et direm com et podem ajudar.
Sense cap compromís
  • Telèfon
    930 110 672
    654 583 907
  • Oficina
    Miquel Servet 4-6,
    08930 - Sant Adrià de Besòs, Barcelona
© Copyright 2024 – SoyAsi