Publicitat en
mitjans

En què et podem ajudar amb els mitjans tradicionals?

Ens ocupem de gestionar la teva presència en mitjans tradicionals, com ara televisions, ràdios, publicitat exterior, amb l'objectiu de romandre en el record d'usuaris i clients. Serem el teu interlocutor amb ells, per aconseguir els millors acords i vetllar perquè la teva imatge de marca destaqui i sigui ben utilitzada. I també t'aconseguirem els millors acords en gestionar per a tu les millors tarifes, perquè aconsegueixis el major impacte amb la menor inversió possible.

Per què invertir en publicitat en mitjans digitals?

Són molts els avantatges que poden portar qualsevol empresa per optar per aquest tipus de publicitat en lloc de la tradicional com és la televisió ja sigui pel seu baix preu en comparació o per la seva àmplia audiència i possibilitats. Altres principals avantatges són:

 1. Flexibilitat dinversió. Tot tipus de negocis ja siguin grans o petits poden accedir a aquest tipus de publicitat ja que inversió inicial depèn del nostre pressupost publicitari i no d'uns preus fixos com pot passar en altres mitjans.

 2. Arribar a tot arreu del món, 24 hores al dia i els 365 dies de l?any és una cosa que s?aconsegueix únicament amb publicitat digital.

 3. Estalvi en producció i temps. No necessites una superproducció de vídeo (els vídeos virals són «casolans»), producció d'elements físics com cartelleria, ni molts altres elements que fan que la relació inversió-eficàcia sigui superior amb aquest tipus de publicitat a la d'altres mitjans.

 4. Segmentació. Pots triar el lloc idoni per a la teva publicitat en funció del públic que tingui, és més, amb els nostres mitjans digitals verticals us oferim llocs concrets on trobar mares, nens, apassionats de la decoració…

 5. Aconseguir la resposta del públic de forma directa és possible gràcies a alguns formats com el post patrocinat o el bàner.

 6. Mesurament. A l'entorn digital es pot mesurar pràcticament TOT, per la qual cosa serà molt més fàcil optimitzar les campanyes de publicitat.

Demana'ns un pressupost ara

Explica'ns que necessites i et direm com et podem ajudar.
Sense cap compromís
 • Telèfon
  930 110 672
  654 583 907
 • Oficina
  Miquel Servet 4-6,
  08930 - Sant Adrià de Besòs, Barcelona
© Copyright 2024 – SoyAsi