Desenvolupament
web

Elaborem un projecte
adaptat a les teves necessitats

Quan, com a client, sol·licites els nostres serveis, a SoyAsí elaborem un projecte adaptat a les teves necessitats, eficient i adaptat a qualsevol tipus de dispositiu, a partir d´un disseny únic i una programació totalment personalitzada, ja sigui una web corporativa, amb la teva imatge d´empresa, o una botiga Online (e-Commerce), sempre totalment optimitzada per a SEO, perquè el teu negoci arribi a una bona posició orgànica als principals cercadors.

Per descomptat, garantim la seva usabilitat i experiència d'usuari (UX/UI). La nostra tecnologia pot integrar-se a la perfecció amb els teus sistemes i plataformes pròpies, com ara el teu programa de facturació, els teus ERP's i els teus CRM's.

Plans de manteniment web

Complementa la teva pàgina web, si vols que ens encarreguem del seu manteniment, afegir funcionalitats cada mes o millorar el SEO, no dubtis a visitar els plans de manteniment.

Desenvolupament de complements (plugins) a mida per a web

També ens encarreguem de tota mena de complements web perquè la teva pàgina web arribi a una nova dimensió. Així, podem incorporar a aquesta web un Tour Virtual, per mostrar totes les possibilitats del teu negoci, o bé un vídeo corporatiu, que resumeixi la naturalesa i els objectius de la teva empresa. O ambdues funcionalitats, perquè la teva presència a la web sigui el més destacada i professional possible.

Des d'un plugin personalitzat per gestionar reserves fins a la creació a mida d'una calculadora de pressupostos tècnics en línia o fins i tot un plugin per crear Landings personalitzades de forma ràpida i senzilla.

Així mateix, oferim un servei de fotografia publicitària amb què dotar d'una millor presència visual als teus productes i serveis en línia, i també un servei de creació de continguts que ajudi a posicionar el teu negoci perfectament als cercadors.

Disseny web responsive

Sabies que més del 66% de les visites són procedents de mòbils? 

Doncs a SoyAsi ens encarreguem de adaptar el teu projecte web a tots els dispositius perquè l'experiència d'usuari (UX) i la interfície d'usuari (UI) sigui la més òptima per així poder millorar la puntuació SEO i aconseguir posicionar millor la nostra pàgina web.

Altres serveis de màrqueting digital

Demana'ns un pressupost ara

Explica'ns que necessites i et direm com et podem ajudar.
Sense cap compromís
  • Telèfon
    930 110 672
    654 583 907
  • Oficina
    Miquel Servet 4-6,
    08930 - Sant Adrià de Besòs, Barcelona
© Copyright 2024 – SoyAsi