Servei
hosting

Què és un hosting?

El hosting és un servei que t'ofereix mantenir accessible la teva pàgina web perquè els usuaris puguin accedir-hi, podràs allotjar totes les dades necessàries perquè la teva web funcioni (textos, imatges, bases de dades, emails…).

És important tenir un bon hosting per oferir un bon servei i experiència d'ús de la pàgina web, tenir una bona velocitat de càrrega ens ajudarà a que la pàgina funcioni correctament, per contra, quan una web triga a carregar pot ser degut tant al desenvolupament web com a un hosting lent. Com a conseqüència Google penalitzés el nostre SEO afectant directament el posicionament de la nostra pàgina web. 

Quins serveis hosting oferim a SoyAsi?

Ens encarreguem de tot allò relacionat amb l'allotjament del teu pàgina web. Comptem amb servei hosting a servidors dedicats, per oferir una presència constant a la web.

També ens encarreguem del naming del teu negoci, per tal que comptis amb el millor nom possible i el que millor et defineixi davant dels teus clients i que et destaqui davant de la teva competència.

T'ajudem amb:

Així mateix, incorporem també els darrers certificats de seguretat (ssl), et gestionem els teus comptes de correu electrònic i, en definitiva, ens ocupem de tot perquè tu no et preocupis de res.

Tens un hosting i vols canviar-lo?

A SoyAsi no tenim cap problema per ajudar-te, ens encarreguem de tota la migració del teu hosting antic al nou en el mínim temps possible.

Simplement contactes amb nosaltres i ens ocupem de gestionar-te un nou hosting, des de SoyAsi farem aquest procés sense que la teva web estigui inoperativa un llarg temps evitant que els usuaris no hi puguin accedir.

Demana'ns un pressupost ara

Explica'ns que necessites i et direm com et podem ajudar.
Sense cap compromís
  • Telèfon
    930 110 672
    654 583 907
  • Oficina
    Miquel Servet 4-6,
    08930 - Sant Adrià de Besòs, Barcelona
© Copyright 2024 – SoyAsi