Màrqueting
digital

Què oferim a SoyAsi?

T'ajudem a desenvolupar una estratègia de posicionament a cercadors SEO/SEM, amb plans basats en Keywords, o paraules clau associades amb el teu negoci; també ens ocupem de gestionar les teves Xarxes Socials (Social Media), el que inclou també Social Ads; desenvolupem estratègies de blogging i redacció i màrqueting de continguts, amb articles, publireportatges i notes de premsa relacionades amb la teva activitat empresarial, que ajudaran a un millor posicionament de la teva pàgina als cercadors, així com publicitat programàtica amb què complementar tota aquesta tasca de situació del teu negoci a la Xarxa.

Posicionament SEO

Amb el treball en el posicionament orgànic busquem amb tu resultats a mitjà i llarg termini, en funció dels resultats que ens doni l'anàlisi de la teva web i la competència per a les paraules clau objectiu que trobem.

I tot i ser una feina a mitjà i llarg termini, és la més assequible i també la més estable, per la qual cosa ofereix també el millor retorn de la inversió inicial.

Campanyes SEM

El nostre servei d'optimització web està enfocat a la captació de trànsit orgànic per aparèixer a les primeres posicions a la teva activitat ia la teva àrea geogràfica. Oferim un servei totalment a mida per adaptar-nos als teus objectius.

Com que es tracta d'una campanya de publicitat totalment enfocada a obtenir com més aviat millor el retorn de la inversió inicial, permet generar oportunitats de negoci més ràpidament que amb altres estratègies de captació.

Social Media

Les Xarxes Socials us permeten treballar en la reputació de la vostra marca i generar trànsit web de qualitat, amb contingut propi, exclusiu i totalment pensat per generar un clima de confiança amb els vostres clients. També capta nous interessats i facilita que la teva marca estigui sempre present entre el teu públic objectiu.

Per això, dissenyem una estratègia de continguts amb tu, totalment personalitzada i adaptada als teus objectius, i ens ocupem de gestionar el dia a dia, de manera que no t'hagis de preocupar ni pel que diràs, ni pel que diran.

I en combinació amb els continguts del teu bloc, generarem prou trànsit de qualitat perquè el teu negoci estigui sempre en boca de tots.

Demana'ns un pressupost ara

Explica'ns que necessites i et direm com et podem ajudar.
Sense cap compromís
  • Telèfon
    930 110 672
    654 583 907
  • Oficina
    Miquel Servet 4-6,
    08930 - Sant Adrià de Besòs, Barcelona
© Copyright 2024 – SoyAsi