Posicionament
SEO

Destaca per sobre
de la teva competència

El treball per a la millora del posicionament es fa amb lobjectiu de resultats a mitjà-llarg termini, depenent de la situació inicial del teu lloc web i la competència per a les teves paraules clau objectiu.

Tot i això, és la font de trànsit més estable, més barata i més escalable, per la qual cosa a mitjà-llarg termini és l'estratègia que ofereix millor entorn de la inversió.

Plans basats en keywords

Des de SoyAsí us oferim un servei d'optimització web enfocat en la captació de trànsit orgànic des de Google.

La teva pàgina web apareixerà a les primeres posicions per a les cerques relacionades amb la teva activitat i àrea geogràfica d'influència.

Amb els nostres plans basats en paraules clau podrem definir una estratègia de posicionament totalment a la mida i enfocada per complir els teus objectius.

Procés de projecte SEO

Què fem?

01

Definició de paraules clau objectiu

02

Investigació de competidors

03

Optimització tècnica de la web

04

Creació de continguts SEO

05

Analitica web i marcatge de conversions

06

Validació d'estratègia de blocatge

07

Optimització de microformats i arquitectura de continguts

08

Creació de continguts per a bloc

09

Monitorització i reinici del cicle

Procés de projecte SEO

Com ho fem?

Paraules clau

Tècnica

Continguts

Enllaços

Quins són els avantatges principals d'implementar una estratègia SEO?

Augmenta la visibilitat de la teva web

Implementar una estratègia de SEO és una de les millors maneres daugmentar la visibilitat de la teva web. Imagina't que un usuari busca “Com arreglar el carregador del mòbil”, si tu a la teva web tens un bloc/article parlant de la solució d'aquest tema, indirectament, encara que no ofereixis el producte i estiguis oferint la solució a un problema és l'inici una relació del client amb la teva marca.

Atraus trànsit qualificat

Recuperant l'exemple anterior, si tenim molts blocs/articles parlant de solucions sobre diferents temes o productes, estarem atraient leads (públic objectiu) que més tard haurem de convertir en clients, estem augmentant la possibilitat de generar oportunitats de vendes.

Generar oportunitats de venda

El més probable és que si hem ofert una bona solució a l'usuari que buscava respostes als seus problemes, quan se li trenqui el producte és molt possible que vingui a buscar-lo a la teva marca, ja que li has ofert anteriorment una solució i té una confiança en la teva marca. Això es coneix com a metodologia Inbound, ofereix serveis d'interès al públic concret, que després recordarà que des del teu lloc web ha trobat la solució, a un problema, de forma eficient.

Destaca més que tu competència

Si la teva marca o web està oferint articles/blogs més complets i més enriquits que els de la competència estaràs atraient més visitants a la teva web i donant-te a conèixer més que els teus competidors. Això es traduirà directament en més vendes ja que tens més clients potencials i sortiràs abans que els teus competidors quan es facin cerques per part dels usuaris.

Millor rendiment de la teva inversió

El SEO requereix una inversió molt menor que altres estratègies com el SEM.

La inversió que requereix el posicionament orgànic consta de contractar unes eines, com un especialista en SEO, i pagar un hosting.

Els primers mesos és normal que no vegis el retorn de la teva inversió com ho veuries amb una campanya SEM, tanmateix, el retorn multiplica amb escreix la inversió i el millor és que la feina que es va fer una vegada continua generant retorns a mitjà i llarg termini.

Els resultats d'una estratègia SEO, se solen veure en un termini de 6 mesos, aproximadament, tot i que cada cop és més ràpid l'indexat pels motors de cerca i aquests terminis se solen reduir d'una forma dràstica.

Hi ha molts tipus de SEO, però el millor és realitzar una estratègia molt lògica, pensant en tot moment en què li agradaria trobar l'usuari quan arribi al teu contingut.

Demana'ns un pressupost ara

Explica'ns que necessites i et direm com et podem ajudar.
Sense cap compromís
  • Telèfon
    930 110 672
    654 583 907
  • Oficina
    Miquel Servet 4-6,
    08930 - Sant Adrià de Besòs, Barcelona
© Copyright 2024 – SoyAsi