Per què necessites una agència de màrqueting digital

En aquest article veurem tot el que necessites saber sobre les agències de màrqueting digital i per què necessites una agència de màrqueting digital per impulsar el teu negoci en línia.

Agència de Màrqueting Digital

Per què et convé apostar per una agència de màrqueting digital?

El mòbil és el gadget per excel·lència de les nostres vides. Per a tot. Quan volem comprar alguna cosa, anar a dinar, anar a un espectacle… el primer que fem a consultar a internet què s'ha dit, les experiències d'altres usuaris, les xarxes socials, els fòrums, els blocs… I descuidar aquesta projecció pública del nostre negoci ens en pot sortir caríssim. Deixar sense control allò que es digui de nosaltres és un error de primera magnitud. A internet cal estar, sí, però no de qualsevol manera; el millor és deixar-ho en mans dels professionals i confiar en una agència de màrqueting digital.

Com passa amb la nostra empresa, on només poden treballar experts en la matèria, els professionals d'una agència de màrqueting digital són nadius digitals que es mouen en aquest entorn a les mil meravelles. I cada cop més els nostres clients, ja no diguem els més joves, acudeixen a internet per decidir on i què consumir. Per tant, saber on invertir el nostre pressupost digital, assessorats per una agència especialitzada en SEO, SEM i en posicionament a internet, és fonamental per a l'èxit del nostre negoci.

agència de màrqueting digital

Quines ganes amb una agència de màrqueting digital?

Abans de llançar-se a internet, seguint els consells del cunyà, apostar per una empresa que es dediqui al màrqueting digital serveix per assegurar-nos que l'estratègia serà la idònia. Després d'una auditoria que detecti els punts forts i febles del negoci, es definirà l'estratègia que cal seguir, amb un pla que detalli les accions més rellevants per a un fort impacte.

Entre aquestes accions, que solen ser a curt, mitjà i llarg termini, trobem posicionament en cercadors (SEO, Search Engine Optimization), anuncis pagats (SEM, Search Engine Marketing), Social Ads (anuncis en xarxes socials com Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, TikTok, etc), e-Mail màrqueting (newsletters), publicitat nativa, màrqueting de continguts (textos de valor per atraure els clients), etc.

El millor d'internet és que es poden mesurar els resultats, així que no et tallis a l'hora de demanar xifres al teu proveïdor de màrqueting digital, així com casos dèxit que hagin dirigit amb altres empreses, per saber si estàs treballant amb professionals orientats a treballar per objectius. Atès que hauràs d'invertir diners i recursos, t'has d'assegurar que el ROI (retorn de la inversió) és el desitjat.

A més, contractar amb una agència de màrqueting digital et permetrà dedicar el temps dels teus empleats al teu core business, el centre del teu negoci, i derivar tota aquesta tasca als professionals de la matèria, que coneixen les millors eines i et podran proporcionar els informes de totes les accions plantejades, com els indicadors de rendiment KPI, que serveixen per quantificar lèxit de cada acció.

Què oferim a SoyAsí?

Soja així és una empresa que compta amb els millors especialistes en desenvolupament web i màrqueting digital, una combinació dèxit amb la qual el seu negoci assolirà els millors resultats.

Deixeu-vos assessorar per els nostres professionals i prepareu-vos per conèixer l'èxit a internet: campanyes SEO i SEM, social mitjana, disseny gràfic, projectes a mida… Sigui el que sigui el que necessiti, ho trobareu a Soja així.

  • Telèfon
    930 110 672
    654 583 907
  • Oficina
    Miquel Servet 4-6,
    08930 - Sant Adrià de Besòs, Barcelona
© Copyright 2024 – SoyAsi