Disseny i programació web

Associació catalana de ràdio

La Associació Catalana de Ràdio té com a objectiu la promoció i el desenvolupament de la radiodifusió privada comercial a Catalunya, en un entorn legal i econòmic canviants.

ACR també ha promogut la celebració de tres congressos de ràdio, l´ampliació de l´estudi d´audiències EGM per a Catalunya i el desenvolupament de l´Observatori de la Ràdio de Catalunya, juntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) entre d´altres, reflex del seu interès per mantenir contacte permanent amb el sector acadèmic de recerca.

Els objectius d'aquest projecte eren fer “Jornades”, que consisteixen en xerrades entre diversos col·laboradors sobre un tema com podria ser la publicitat. Ens van demanar fer una pàgina on es poguessin veure les jornades en directe i poder veure tant les jornades properes com les que ja s'havien fet. Un altre objectiu principal era la centralització de tota la informació mitjançant la creació de plugins a mida.

Canvis realitzats i noves funcionalitats:

 • Continuem treballant amb WordPress i per això creem una plantilla personalitzada per a ells amb un disseny totalment nou i modernitzat.
 • Millora respecte al web anterior de l'UX (User Experience) que fa referència a la manera com els usuaris interactuen amb un producte o servei. És a dir, com i per a què un usuari utilitza un objecte o interactuen amb la web.
 • A més hem millorat significativament, el disseny UI (User Interface) que se centra en la part visual. És a dir, si UX s'encarrega que un producte sigui útil i efectiu per als usuaris, la UI el fa atractiu i visual perquè tinguis la millor experiència a la web.
 • Millora de l'estructura de la web per així poder explotar-ne al màxim el contingut i poder atorgar una certa millora al SEO.
 • Disseny responsive per a tots els dispositius.
 • Creació de diversos plugins a mida per a la gestió interna de les «Jornades», la gestió dels col·laboradors interns de l'empresa, la gestió i la creació d'estudis realitzats per ACR, plugin a mida per a la gestió de les falques radiofòniques, etc. Tot això realitzat amb programació a mida.

WordPress

Desenvolupament a mida

Web responsive

Disseny de funcionalitats a mida

Demana'ns un pressupost ara

Explica'ns que necessites i et direm com et podem ajudar.
Sense cap compromís

Altres PROJECTES

Berrly

Berrly

Inbound Colours

Inbound Colours

Daltdelsol

Dalt del Sol

 • Telèfon
  930 110 672
  654 583 907
 • Oficina
  Miquel Servet 4-6,
  08930 - Sant Adrià de Besòs, Barcelona
© Copyright 2024 – SoyAsi