Disseny i programació web

Gatnau

GATNAU és una joieria artesana, situada a Barcelona, que es dedica al disseny i la producció de joies exclusives per als seus clients.

GATNAU, tenia botiga física ubicada en un carrer de la ciutat de Barcelona amb què només podia vendre un client ubicat a la seva zona d'acció. Actualment poden vendre a nivell nacional i internacional sense desplaçar-se del taller, on elaboren i distribueixen les joies produïdes.

Els objectius d‟aquest projecte han estat la realització d‟un canvi d‟imatge i de filosofia de treball podent ampliar el target del públic objectiu al qual arribar amb el seu producte. S'ha elaborat una nova pàgina web amb ecommerce (botiga on line) integrada, s'han integrat les formes de pagament i el sistema d'enviaments amb els diferents proveïdors amb què treballen per fer els enviaments tant a nivell nacional com internacional. A més, hem desenvolupat diferents plugins a mida del client per optimitzar i millorar el maneig i l'automatització de certs processos que ocupaven molt de temps.

Accions realitzades al projecte:

 • Redisseny íntegre de la imatge corporativa.
 • Disseny de pàgina web basant-nos en UX (User Experience) que fa referència a la manera com els usuaris interactuen amb un producte o servei. És a dir, com i per a què un usuari utilitza un objecte, producte o interactuen amb la web.
 • Hem millorat significativament, el disseny UI (User Interface) que se centra a la part visual. És a dir, si UX s'encarrega que un producte sigui útil i efectiu per als usuaris, UI el fa atractiu i visual perquè tinguis la millor experiència a la web.
 • Millora de l'estructura de la web per així poder explotar-ne al màxim el contingut i poder atorgar una certa millora al SEO.
 • Disseny responsive adaptant la web a tots els dispositius (PC, mòbil i tauleta).
 • Creació de diversos connectors a mida per a la gestió interna de la pàgina, facilitar i automatitzar processos.

Actualment seguim treballant amb el client i realitzant-li el manteniment de la pàgina web perquè sempre estigui operativa i puguin vendre les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.

WordPress

Desenvolupament a mida

SEO

Web responsive

Manteniment Web

Disseny de funcionalitats a mida

Demana'ns un pressupost ara

Explica'ns que necessites i et direm com et podem ajudar.
Sense cap compromís

Altres PROJECTES

Projectum

Projectum

Berrly

Berrly

Rojo Beat

Rojo Beat

 • Telèfon
  930 110 672
  654 583 907
 • Oficina
  Miquel Servet 4-6,
  08930 - Sant Adrià de Besòs, Barcelona
© Copyright 2024 – SoyAsi