Disseny i programació web

Dalt del Sol

DALT DEL SOL és fabricant i distribuïdor de muntures d'ulleres, i ulleres de sol, a l'engròs a més de l'únic distribuïdor oficial de la marca UVEX a Espanya, Andorra i Portugal.

DALT DEL SOL és un client que no tenia pàgina web i es dedicava a la venda únicament mitjançant una xarxa de comercials, distribuïts a nivell nacional, per ensenyar les mostres del producte i fer les vendes.

Els objectius inicials daquest projecte van ser la realització del disseny i la programació de la pàgina web. Posteriorment vam anar evolucionant la web perquè a més de ser un catàleg de tots els seus productes, els clients poguessin fer comandes a través de la web. Només comandes, no es pot comprar directament a la web per diferents motius.

Actualment, han reduït el volum de trucades rebudes ja que molts clients fan les gestions directament des de la seva pàgina web.

Accions realitzades al projecte:

 • Disseny de pàgina web basant-nos en UX (User Experience) que fa referència a la manera com els usuaris interactuen amb un producte o servei. És a dir, com i per a què un usuari utilitza un objecte, producte o interactuen amb la web.
 • Hem millorat significativament, el disseny UI (User Interface) que se centra a la part visual. És a dir, si UX s'encarrega que un producte sigui útil i efectiu per als usuaris, UI el fa atractiu i visual perquè tinguis la millor experiència a la web.
 • Desenvolupament de la pàgina web amb el CMS de WordPress.
 • Creació de catàleg de productes.
 • Disseny responsive adaptant la web a tots els dispositius (PC, mòbil i tauleta).
 • Desenvolupament de sistema de comandes sense cobrament a web.

Actualment seguim treballant amb el client i realitzant-li el manteniment de la pàgina web perquè sempre estigui operativa i puguin generar comandes les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any i reduint el volum de trucades.

WordPress

Web responsive

Manteniment Web

Disseny de funcionalitats a mida

Demana'ns un pressupost ara

Explica'ns que necessites i et direm com et podem ajudar.
Sense cap compromís

Altres PROJECTES

Rojo Beat

Rojo Beat

Projectum

Projectum

 • Telèfon
  930 110 672
  654 583 907
 • Oficina
  Miquel Servet 4-6,
  08930 - Sant Adrià de Besòs, Barcelona
© Copyright 2024 – SoyAsi